31 d’ag. 2010

"Redemption", la pel·lícula de "24", a Antena.Nitro

Antena.Nitro, el nou canal d'Antena 3 a la TDT, emet aquesta nit (22.00 hores) el telefilm "Redemption", que dóna continuïtat a la sèrie "24" entre la sisena i la setena temporada. La pel·lícula, dirigida per Jon Cassar, ja feia mesos que es podia trobar en DVD, i al nostre país també l'havia estrenada el canal Fox Crime. "24" és una de les sèries que va resultar més afectada per la vaga de guionistes, ja que la protesta va deixar el rodatge de la setena temporada sense episodis des del novembre del 2007 fins al febrer del 2008. Per satisfer els fans més impacients de "24", els productors es van traure de la màniga aquest capítol especial que porta l'agent especial Jack Bauer a treballar com a missioner a l'Àfrica, on el personatge interpretat per Kiefer Sutherland haurà d'evitar que els xiquets hagin de fer de soldats.



A més de Sutherland, "24: Redemption" compta amb la participació de l'actor escocès Robert Carlyle ("The Full Monty") i presenta alguns dels personatges que apareixeran en la vuitena temporada, com la presidenta Taylor (Cherry Jones) i el seu assessor, interpretat per  Bob Gunton, o el dolent Jonas Hodges (Jon Voight). Com és habitual en la sèrie, la pel·lícula de "24" també transcorre en temps real, però només durant dues hores. Després de "Redemption", Antena.Nitro ha anunciat que també emetrà la setena i la vuitena temporada de "24".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com