30 d’ag. 2010

"Modern Family", triomf merescut als Emmy

"Modern Family" ja era una de les sèries preferides pel públic i la crítica, i aquest diumenge s'ha pogut consagrar com a millor comèdia en la 62a edició dels Premis Emmy. Per tercer any consecutiu, "Mad Men" ha tornar a triomfar en els premis, tot i que només s'ha endut quatre dels 17 als quals optava. Amb tot, la sèrie sobre publicistes ambientada en la Nova York dels anys seixanta ha obtingut dos dels més preuats: millor guió de drama i millor drama. Per tant, la relativa sorpresa ha estat per a "Modern Family", la nova comèdia de la cadena ABC que aquí podem veure pel canal Fox i Antena.Neox, i que, vist l'èxit, Antena 3 també ha programat la mitjanit dels diumenges.

Vistos els primers quatre episodis que han estat preestrenats per Fox (l'arrencada oficial de la sèrie, com ja vam comentar, serà a partir del 9 de setembre), podem dir que el triomf de "Modern Family" als Emmy
és totalment merescut. "Modern Family" és una sitcom plantejada com un fals documental, que explica les històries d'una família de classe mitjana-alta formada per un matrimoni que fa 16 anys que estan casats i els seus tres fills; pel iaio, que s'acaba de casar amb una colombiana molt més jove que ell i amb un xiquet de 10 anys molt més madur que els adults; i pel tiet homosexual, que ha decidit adoptar una xiqueta oriental amb la seua parella. Amb aquests ingredients i un sentit de l'humor que aprofita els tòpics de la sitcom nord-americana per transgredir-los, "Modern Family" ha vençut la seua gran rival de la Fox, la sèrie musical "Glee" que optava a 19 premis, i s'ha endut els Emmy a la millor comèdia i al millor guió de comèdia.



"Glee" s'ha hagut de conformar amb el premi de millor actriu de repartiment en comèdia per Jane Lynch, el seu primer reconeixement. Però en la categoria masculina el guardó va ser per Eric Stonestreet, un dels gais de "Modern Family". Per la seua banda, Edie Falco -la Carmela dels "Soprano"- es va anar a casa amb un Emmy, el de millor actriu de comèdia, pel seu paper a "Nurse Jackie". A banda, l'altra sorpresa de la nit va ser el premi al millor actor de comèdia per a Jim Parsons, pel seu paper de Sheldon a "Big Bang". Un guardó també totalment merescut, que acaba amb el regnat d'Alec Baldwin gràcies a "Rockefeller Plaza".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com