23 de juny 2010

Revetlla de Sant Joan amb els Manel, al canal 33

El canal 33 celebra la revetlla de Sant Joan amb l'emissió d'un dels concert que el grup Manel va fer al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Serà aquest dimecres a la nit, a partir de les 22.45 hores. Els Manel van estar el fenomen de l'any 2009 en el panorama musical català, fent 80 concerts en gairebé un any, i assolint rècords de vendes amb el seu disc de debut, "Els millors professors europeus". Per retirar-se temporalment dels escenaris i preparar noves cançons, els Manel van fer al gener dos concerts al Palau de la Música Catalana, amb les entrades exhaurides. El concert d'aquest particular comiat va ser molt especial i va comptar amb la presència d'una coral de setze veus, la irrupció a platea d'una petita orquestra de metall, i la màgia d'aquest grup que, en tan poc temps, ha sabut arribar a un públic molt ampli amb unes cançons que expliquen històries pròximes, amb una sonoritat gairebé domèstic, a i amb una capacitat de comunicació tan eficaç com entranyable. Així va explicar TV3 el concert del Palau de la Música Catalana, que tancava la gira dels Manel...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com