16 de juny 2010

Les millors pel·lícules d'Elvis Presley, en un pack per a col·leccionistes

Un pack de DVD només per als més incondicionals del Rei del Rock. La distribuidora Suevia Films ha posat aquest dimecres a la venda, a un preu d'uns 60 euros, un cofre amb 10 pel·lícules i un CD amb 20 grans èxits d'Elvis Presley, que inclou un llibret de 36 pàgines amb textos i fotografies, i una samarreta que recorda la mítica actuació de l'artista a "El Rock de la cárcel", el film dirigit el 1957 per Ricard Thorpe. De fet, a més d'aquesta pel·lícula entranyable, el pack també inclou "Pista de carreras", "Puños y lágrimas", "Elvis a lo loco", "Charro" (una de les meues preferides, i potser amb la millor interpretació d'Elvis en el cinema), "Cita en Las Vegas", "Doble problema", "Girl Happy", "Mi regalo de cumpleaños" i  "Mis problemas con las mujeres" (impagable). Personalment, hi trobo a faltar "La novia robada (Love me tender)", el seu debut en el cinema l'any 1956, però també "El ídolo de Acapulco" o "Amor en Hawaii". De fet, durant tota la seua carrera, Elvis Presley va arribar a protagonitzar 31 pel·lícules, a una mitjana de tres per any, i els seus referents en quant a interpretació eren Marlon Brando i James Dean. En aquest sentit, ha estat un actor sovint massa infravalorat, per culpa de la baixa qualitat de les pel·lícules en què participava. Tot seguit, podeu veure l'openning de "Charro" (1969), de Charles Marquis Warren, la única pel·lícula en què Elvis no va cantar, a excepció de la cançó d'aquests mateixos títols de crèdit...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com