16 de juny 2010

Una altra de vampirs adolescents: 'No soy como tú' arriba a Antena 3

Una altra de vampirs adolescents. Aquesta vegada, per a la televisió. Antena 3 estrena aquest dijous en prime time (22.15 hores) la minisèrie de dos parts "No soy como tú" que, en cas de tenir un cert èxit, ja han dit que serà renovada i ampliada amb més capítols. En la línia de la nissagra de Crepúsculo (el 30 de juny arriba als cinemes la tercera part, "Eclipse"), la minisèrie d'Antena 3 també està protagonitzada per dos actors joves i relativament desconeguts. Es tracta de Nicolás Coronado, fill del també actor José Coronado, i de Lucía Martín.



La història se centra en dos joves meitat vampirs però meitat humans, que acaben en un centre especial i s'enamoren, però que han de superar tot tipus d'obstacles per continuar junts. Les referències a "Crepúsculo" són més que evidents, i Antena 3 no se n'amaga, que ha volgut fer una espanyolització de la nissaga d'èxit creada per l'escriptora Stephenie Meyer, però sobretot de les pel·lícules de Catherine Hardwicke i
Chris Weitz. A priori, sembla que "No soy como tú" pot ser un èxit d'audiència. Un exemple clar d'això és l'inesperat d'un producte menor com "Los Protegidos", l'altre sèrie d'Antena 3 sobre joves i xiquets amb poders d'Antena 3. Però de la qualitat de la primera part de la minisèrie dependrà que el segon capítol puga aguantar o no l'interès dels espectados. A banda, destacar un dada curiosa. L'actriu Alexandra Jiménez interpreta una psicòloga del centre on hi ha els vampirs, la mateixa professió que té a la sèrie "La pecera de Eva" de Telecinco. 



Foto: Fómurla TV

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com