18 de juny 2010

Els orígens de Lobezno se'ns revelen a Canal+

Canal+ estrena aquest divendres "X-Men orígenes: Lobezno", preqüela de l'exitosa nissaga cinematogràfica dels X-Men iniciada per Bryan Singer l'any 2000. Aquesta vegada, Gavin Hood es posa a la direcció per explicar la història dels orígens de Wolverine, una altra vegada interpretat per l'actor australià Hugh Jackman, però que transcorre just abans que l'esquelet de Lobezno fos modiquificat amb el metall indestructible adamantium. L'estrena de "X-Men orígenes: Lobezno" a Canal+ serà aquesta nit a partir de les 22.00 hores.



Wolverine, o Logan, és un superheroi de Marvel Comics, membre dels X-Men i dels Venjadors. Va aparèixer per primera vegada en l'última pàgina de The Incredible Hulk #180 de l'octubre del 1974, tot i que la seua introducció oficial va ser en el nombre següent, per un descuit del guionista. En la dècada dels 80 i 90, Wolverine va arribar a convertir-se en un dels personatges que més venien de la Marvel. De fet, la subcultura de Lobezno és pràcticament equivalent a la d'Spiderman o a personatges molt més reputats com Superman o Batman. Wolverine va ser creat per LenWein, Herb Trimpe i John Romita Sr. Però el personatge va ser desenvolupat més complexament per l'escriptor Chris Claremont i l'artista John Byrne. També ha contribuït a la configuració definitiva del personatge el guionista i cineasta Kevin Smith.

La pel·lícula explica, entre d'altres coses, la complexa relació de Lobezno amb el seu germà Víctor (genial Liev Schreiber) i el seu vincle amb el programa secret Arma X. De fet, abans de formar part dels X-Men, Wolverine va ser un soldat al servei de moltes causes. Els seus poders curatius l'han servit per sobreviure al llarg del temps i, al costat del seu germà Víctor, ha participat en totes les guerres que han tingut lloc des de fa un parell de segles. Amb tot, tantes morts li passen factura, i Víctor ha esdevingut una persona sanguinària, al servei de les agències més fosques del govern. Lobezno, que no pot seguir amb aquesta vida de morts i assassinats, decideix retirar-se per viure en l'anonimat. Però tant l'agència com Víctor no poden deixar-lo amb vida, ni a ell ni als altres mutants que han abandonat la lluita.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com