13 d’abr. 2010

Primer tràiler de l'adaptació televisiva del best-seller 'Els Pilars de la Terra'

Avui hem conegut el primer tràiler de la minisèrie de vuit episodis 'The Pillars of the Earth', l'ambiciosa adaptació televisiva que el canal Starz ha produït a partir del best-seller de Ken Follett. Ja han passat més de dos anys des que la cadena per cable anunciés la seua intenció d'adaptar la novel·la, publicada el 1989, i finalment ja tenim les primeres imatges de la que podria ser una de les estrenes més importants de l'any. 'The Pillars of the Earth' s'estrenarà al juliol als Estats Units, mentre que al nostre país ja han anunciat la seua emissió Canal+ i Cuatro. La cadena Starz està decidida a competir amb sèries de qualitat amb altres canals del prestigi de l'HBO i Showtime, i ja ha assolit un cert èxit amb la seua 'Spartacus: Blood and Sand'. Ara també prepara una versió de 'Camelot', i ja té a punt aquest tràiler de 'The Pillars of the Earth'...



La minisèrie ha estat filmada en diferents localitzacions d'Hongria i Àustria, i es troba en la fase de post-producció. L'adaptació de la novel·la de Ken Follett, que finalment ha deixat al marge les seues reticències inicials i sí que ha participat en la producció, ha tingut un pressupost d'uns 40 milions de dòlars. La veritat és que el tràiler demostra que els diners han estat ben invertits, ja que tant l'ambientació com els decorats semblen molt ben aconseguits. També cal destacar un repartiment de luxe, amb actors i actrius de la talla de Ian McShane ('Deadwood', 'Kings'), Donald Sutherland, Rufus Sewell ('Dark City', 'La Hora 11'), Matthew Macfadyen, Sarah Parish ('Merlin'), Hayley Atwell, Eddie Redmayne i Gordon Pinsent. El director de 'The Pillars of the Earth' és Sergio Mimica-Gezzan ('Heroes', 'Saving Grace', 'Into the West'), i el guió adaptat és obra de John Pielmeier (guanyador d'un Emmy per 'Hitler – The Rise of Evil').

Més informació:
-Filming of The Pillars of the Earth

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com