16 d’abr. 2010

La cadena privada Estil 9 arriba a la TDT per completar l'oferta del grup Godó

Ja era hora que el molest canal en proves ED3 deixés pas a alguna cosa millor! Avui hem conegut, finalment, quin serà el quart canal del grup Godó a la TDT. Es tracta d'Estil 9, un canal privat dedicat al públic femení i als estils de vida, que ja ha començat a emetre un bucle amb infografies, o el que s'anomena una careta de continuïtat. De moment, poca cosa més se sap, però suposem que el canal podria començar a emetre una programació regual per Sant Jordi, o potser cap a l'1 de maig. Siga com siga, Estil 9 té l'origen en el projecte d'Emissions Digitals de Catalunya (EDC, el nom de l'empresa amb què el grup Godó va aconseguir la llicència de TDT) per emetre un canal temàtic anomenat Vida, centrat en continguts divulgatius i relatius a la salut, la llar, la gastronomia, les noves tecnologies, el lleure, les relacions personals i els viatges. Però seguint l'estratègia que van iniciar rebatejant City TV com Td8 i finalment com 8TV, ara han optat per batejar el nou canal amb el nom Estil 9, per intentar que la gent el situï en el lloc novè del dial. Per tant, EDC completa la seua oferta amb 8TV, Barça TV, RAC 105 TV i Estil 9, i descarta definitivament altres projectes, com el canal Parc (dedicat al públic infantil) i el canal de cinema en col·laboració amb la distribuïdora Fílmax.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com