5 de març 2010

'La reina al palau dels corrents d'aire' contra 'Los hombres que miraban fijamente a las cabras'

La reina al palau dels corrents d'aire, la pel·lícula que tanca la trilogia Millennium a partir de les novel·les de l'escriptor Stieg Larsson, s'estrena aquest cap de setmana en català, com les dues primeres. Amb tot, el film només es podrà veure en català, de moment, als Multicinemes Arenys (Arenys de Mar), Lauren Gràcia i Cinemes Girona (Barcelona), Ocine Girona, Kursal (Igualada), Espai Funatic (Lleida), Atlàntida Multicinemes (Manresa), Multicinemes Olot, Cinema Imperial (Sabadell), Ocine Les Gavarres (Tarragona), Cinema Vigatà (Vic) i Illa Carlemany (Andorra la Vella). Michael Nyqvist i Noomi Rapace tornen a interpretar la parella protagonista, per tancar la trilogia cinematogràfica amb l'última entrega que un altre cop dirigeix Daniel Alfredson, el responsable de la realització de La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina.
El desenllaç de Millennium s'enfrontarà a la cartellera amb Los hombres que miraban fijamente a las cabras, la nova pel·lícula George Clooney i Jeff Bridges. Def et, Bridges fa doblet a la cartellera d'aquest cap de setmana amb Corazón rebelde, la cinta que la matinada de diumenge a dilluns li podria donar el seu primer Oscar després de quatre nominacions. Bridges hi interpreta Bad Blake, un cantant de country que viu una vida apartada del món i centrada en l'alcohol. Massa matrimonis, massa desenganys i massa excessos per a un veterà de la música que recobrarà l'esperança vital amb l'aparició de Jean (Maggie Gyllenhall), una reportera que descobrirà el verdader home després d'aquesta dura aparença d'artista turmentat.

Per la seua banda, Los hombres que miraban fijamente a las cabras està basada en el llibre de Jon Ronson, i dirigida per Grant Heslov, amb un repartiment de luxe encapçalat per George Clooney, Ewan Mcgregor, Kevin Spacey i Jeff Bridges. La pel·lícula relata en clau d'humor la història de la unitat més especial de l'exèrcit nord-americà. Per oblidar el seu fracàs matrimonial, el reporter Bob Wilton (Mcgregor) decideix viatjar fins a la guerra de l'Iraq per cobrir el conflicte. Però el que era una via d'escapament per deixar enrere la seua vida anterior, es converteix en l'exclusiva de la seva vida. I és que en el seu camí es creua amb Lyn Cassady (Clooney), un agent especial de les forces armades nord-americanes que li revela l'existència d'un programa militar secret, que acabarà amb el concepte de guerra tal com el coneixem.

Altres estrenes de la setmana són El corredor nocturno, una pel·lícula de Gerardo Herrero amb Leonardo Sbaraglia, i el film d'animació Cazadores de dragones. Podeu veure tots els tràilers d'aquestes pel·lícules en la següent llista de reproducció...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com