5 de gen. 2010

Animax consuma la seua desnaturalització amb 'Sobrenatural'


El canal de pagament Animax, que va nàixer a Espanya el 12 d'abril del 2008 de la mà de Sony com una cadena temàtica especialitzada en l'animació japonesa, consumarà avui, amb l'estrena de Sobrenatural, el seu canvi d'estratègia. L'objectiu únic és atraure un públic més ampli, amb menys cost. Ja hem comentat altres vegades que el canvi d'hàbitats de la gran majoria dels otakus, que prefereixen veure els últims animes a través d'internet, abans d'esperar-se a l'estrena de les sèries en el nostre país, tant a la televisió com al mercat del DVD, havien fet canviar d'estratègia canals com Buzz. Ara, Animax la producció nord-americana Sobrenatural, que és la tercera sèrie d'imatge real en la història del canal. Primer va ser Samurai Girl, una sèrie nord-americana que els fans de l'anime podien acceptar amb més o menys il·lusió, ja que es tracta d'una producció per a adolescents ambientada en el món dels samurais, i en què la història transcorre a cavall del Japó i dels Estats Units. Però després va arribar Reaper, la comèdia sobre un jove Faust que AXN, l'altre canal de Sony a Espanya, ja havia estrenat a casa nostra. Així, avui ha a arribat el torn de Sobrenatural, una altra sèrie sobre joves i dimonis que ja s'ha vist a AXN. De fet, aquest canal ja ha emès quatre de les cinc temporades de la sèrie, peò Animax la recuperarà des del primer episodi, tot emetent Sobrenatural de dilluns a divendres, a les 21.30 hores. A més, la sèrie també s'ha pogut veure en obert, tant a La 2 com a Cuatro.

Siga com siga, l'estrena de Sobrenatural és una mala notícia per als seguidors de l'anime, que, després del canvi d'estratègia que també va fer Buzz, tenien en Animax l'únic oasi televisiu dedicat íntegrament a l'animació japonesa. A més, el proper 28 de febrer Animax també estrenarà una altra sèrie d'imatge real, la producció britànica Invasión Jurásica. A banda, en les últimes setmanes el mateix canal també ha emès pel·lícules en imatge real, com per exemple Resident Evil o El Único.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com