18 de des. 2009

Telecinco es fusiona amb Cuatro i controlarà el 22% de Digital+


Després d'haver-se confirmat la fusió entre Antena 3 i La Sexta, aquesta mateixa tarda s'ha tancat l'acord d'integració de Telecinco i Cuatro. L'acudit és ben fàcil, ja que el resultat de les dues sumes (3+6 i 4+5) és 9. Siga com siga, de la fusió entre Telecinco i Cuatro naixerà el primer grup de televisió d'Espanya, que tot i això estarà governat per Mediaset, un grup italià propietat de Sílvio Berlusconi. A més, Telecinco no només controlarà Cuatro, sinó que també tindrà el poder sobre el 22% de Digital+, la plataforma de televisió de pagament de Sogecable. Per tant, ara caldrà veure quant trigarà Berlusconi a controlar els informatius de Cuatro, molt crítics amb el primer ministre italià. De fet, encara que Telecinco i Prisa només han informat dels termes econòmics de l'adquisició, diversos mitjans ja han filtrat també alguns detalls de la línia editorial i de continguts que abordarà aquest nou grup mediàtic. Telecinco i Cuatro mantindran, en principi, les respectives marques comercials, encara que serà Telecinco la que controlarà l'empresa resultant, i Paolo Vasile es mantindrà al capdavant de la cadena com a conseller delegat. Per tant, Mediaset decidirà sobre la línia editorial dels informatius de Cuatro, encara que Sogecable s'hauria assegurat un any de pròrroga per mantenir aquest control.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Me temo lo peor: A mes del resultat de la suma (9)les conseqüències amb l'ideari també siguin 9 ( canal )i tot això de cara a les eleccions generals. Ara, el que grinyola de veritat es A3/ La Sexta, però també val a reconèixer que Lara ha estat simultàniament ( serà per allò dels ous i el cistell )A La Razón, A3 i L'Avui i, al menys a l'aspecte físic, no sembla que li hagi afectat gaire.

    ResponElimina
  2. Per cert, no seria cuatro que es fusiona amb telecinco? o en tot cas que es fusionen totes dues.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com