21 de des. 2009

Canal+2 recupera 'A dos metros bajo tierra'


Els que no hem vist la sèrie de culte A dos metros bajo tierra, considerada per molts crítics i milers de fans com una de les millors ficcions de l'última dècada, estem d'enhorabona. Aquesta nit, a les 21.00 hores, la plataforma Digital+ reestrena A dos metros bajo tierra a Canal+2, que l'emetrà tots els dies (bé, de dilluns a divendres) a la mateixa hora. L'episodi pilot de Six feet under comença a Los Ángeles el dia de la vespra de Nadal, quan Nathaniel Fisher, propietari de la funerària Fisher & Sons, es mor quan un autobús urbà xoca contra el seu nou cotxe de morts. Amb aquest inici tan negre comença aquesta sèrie amb el segell indiscutible de la cadena per cable HBO, i creada i produïda per Allan Ball, també responsable de True Blood (Sangre fresca) i autor del guió d'American Beauty. Nate (interpretat per Peter Krause, de sèries com Dirty Sexy Money) és el fill gran del senyor Fisher, que assumirà el negoci al costat del seu germà petit, David, en la pell de l'actor Michael C. Hall, que recordareu com a protagonista de Dexter. A dos metros bajo tierra té cinc temporades, i va ser un dels èxits més importants de la cadena HBO. La sèrie va arribar a aconseguir nou premis Emmy i dos Globus d'Or, inclòs el de millor sèrie dramàtica l'any 2001.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com