15 d’ag. 2009

Un concert històric de Willy Deville, a la cadena musical 40TV

La cadena de pagament 40TV recorda aquest cap de setmana el cantant Willy Deville, que va morir fa pocs dies a causa d'un càncer, amb la reemissió del concert que l'intèrpret de Demasiado corazón va oferir a Espanya l'any 1994, quan es troba al punt més àlgid de la seua carrera. 40TV emetrà el concert de Willy Deville el diumenge, 16 d'agost, a partir de les 22.30 hores. Es tracta d'un concert espectacular, que el cantant va enregistrar a la sala Aqualand de Madrid, i en què Deville va repassar tots els seus èxits, acompanyat d'una sensacional banda de músics de blues, jazz i R&B. El músic nord-americà, que va morir el 6 d'agost, va ser un artista maleït durant tota la seua carrera, però va tenir un gran èxit internacional gràcies a la cançó Demasiado corazón cap a l'any 1994, tot i que el seu debut a la música va ser a mitjans dels anys setanta, al davant de la banda de punk-rock Mink De Ville. En aquest sentit, a la dècada dels noranta va reaparèixer amb una imatge i un estil de dandi romàntic de Nova Orleans, i va dirigir la seua música cap als sons de la frontera amb Mèxic. En aquest sentit, més que Demasiado Corazón, el tema de Willy Deville que més ens agrada és Hey Joe, que també havia cantat Jimi Hendrix vint anys abans. Aquí el podeu veure en un show de la cadena alemanya RTL...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com