13 d’ag. 2009

Arriba la TDT de pagament, però Gol Televisión emet primer en obert

La mel als llavis. Aquesta és l'estratègia que seguirà Gol Televisión a partir d'avui, 14 d'agost, un cop que el consell de ministres del govern de l'Estat va aprovar ahir, en sessió extraordinària, donar llum verd a la televisió digital terrestre (TDT) de pagament. El nou canal de Mediapro, que rivalitzarà amb Digital+ en la retransmissió del futbol pagant, ha començat a emetre en obert a les 08.20 hores d'aquest matí, però només fins el 31 d'agost. El sistema és el següent: Gol Televisión, que fins ara només es podia veure a través d'alguns operadors de cable, ha ocupat el lloc d'Hogar 10 a la TDT, i durant tot el mes d'agost es podrà veure debades, sense haver de pagar res.

Però què passarà després? A partir de l'1 de setembre, la programació de Gol Televisión serà encriptada, codificada, i per poder veure el canal caldrà tenir un sistema de decodificació. És a dir, només els abonats el podran veure, tot i que per tenir accés a Gol Televisión no caldrà estar abonat a cap plataforma, ni donar el teu compte bancari a cap empresa. El sistema triat, ja que l'Estat demana que s'utilitzen sintonitzadors amb un sistema estàndard, que puguen ser aprofitats per veure altres canals de TDT de pagament, és el següent: Gol Televisión comercialitzarà un pack amb un decodificador i una targeta d'abonament, que costarà uns 60 euros, i que permetrà veure el canal durant un mes. Però els que tingueu un aparell de televisió d'última generació, amb un connector PCMCIA, només caldrà que us compreu la targeta amb un adaptador. Quan s'esgoti el saldo de la targeta, podreu recarregar-la a través del caixer automàtic o bé amb un missatge curt de telèfon mòbil (SMS). En aquest sentit, l'abonament mensual a Gol Televisión serà de 14,99 euros.




Però què es veurà a través de Gol Televisión? El primer canal de la TDT de pagament (n'hi haurà més, ja que tots els operadors podran sol·licitar-ne un) oferirà cada jornada dos partits de la Primera Divisió (un dels dos sempre serà el del Real Madrid o el del Barça), així com dos partits més de la Segona Divisió. A més, també emetrà partits de la Copa del Rei i els partits de pagament de la Lliga de Campions, de moment en exclusiva, tant en obert com en diferit. A més, Gol Televisión també té els drets de diverses lligues internacionals, com la Premier League, la Ligue 1 de França, la Lliga holandesa, la Serie A italiana, la Lliga Argentina i la Copa Libertadores. En aquest sentit, l'alternativa més immediata a Gol Televisión és el nou Canal+Liga de Digital+, que costarà 15 euros al mes i que emetrà els mateixos partits de la Lliga espanyola i de la Segona Divisió, així com de la Copa del Rei. En canvi, de moment Canal+Liga no té els drets de la Champions, però sí que emetrà els partits de la nova UEFA Europa League, la nova versió de l'antiga Copa de la UEFA.

Més informació:
-Nace Gol Televisión, el primer canal de la TDT de pago
-Canal+ Liga: 8 partidos, 4 con Madrid o Barça, por 15€ al mes
-El Gobierno aprueba la TDT de pago por la vía de urgencia

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com