2 de jul. 2009

És eròtica TV3?

El web de TV3 ens ofereix aquests dies una fotogaleria amb imatges dels moments més calents de les sèries de Televisió de Catalunya. Ens diuen que hi ha hagut amors apassionats, prohibits, obsessius, lúdics, romàntics, tendres, platònics, i amors que duren tota la vida. És a dir, amors de tots els tipus i per tots els gustos, històries molt diferents viscudes per conegudes parelles a la ficció catalana. Les imatges repassen els moments més eròtics de sèries recents com Porca misèria o l'actual Infidels, tot passant per Àngels i Sants o El cor de la ciutat. Però no us espereu gran cosa. Només se salvaria Porca misèria, la sèrie de Joel Joan... TV3 és possiblement la cadena menys calenta del panorama audiovisual europeu. De vegades, trobareu més erotisme al teletext que en qualsevol sèrie de ficció.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com