10 de jul. 2009

'Brüno', la nova pel·lícula de 'Borat', arriba als cinemes

Una de les novetats a la cartellera cinematogràfica d'aquest divendres és la comèdia Brüno, en què l'actor nord-americà Sacha Baron Cohen (Borat i Ali G anda suelto) interpreta un reporter austríac i gai, amb una malaltissa obssessió per la moda i pel culte al cos. La pel·lícula, dirigida per Larry Charles, segueix en certa manera la mateixa estructura de Borat. El film explica les experiències de Brüno, un fanàtic de la moda que després de perdre el seu programa de televisió decideix viatjar als Estats Units per fer-se mundialment famós, en la seua indagació personal en el món dels dissenyadors d'alta costura i les supermodels. A partir d'aquí, el personatge de ficció provoca una sèrie de relacions de gran tensió amb personatges reals, sobretot a causa del seu comportament i la seua excentricitat. En aquest sentit, alguns col·lectius gais dels Estats Units ja han protestat pels estereotips que es mostren a l a pel·lícula, mentre que d'altres pensen que Brüno, en realitat, el que fa és denunciar l'homofòbia de la societat nord-americana, i els límits de la tolerància dels que pretenen ser políticament correctes. De fet, Brüno, com Borat, no para de provocar els personatges reals que apareixen a la pel·lícula, perquè es treguin la careta i es mostrin davant de la càmera tal com són en realitat. Veredicte: Imprescindible per als fans de Sacha Baron Cohen i partidaris d'aquest nou tipus de documentalisme.



Però avui també arriben a les pantalles altres pel·lícules:

#Más allá de la duda, de Peter Hyams, amb Michael Douglas. Argument: "C. J. Nichols, un periodista desesperat per trobar una història impactant que li permeti conservar la seva feina, decideix autoinculpar-se d'un assassinat. El seu objectiu és desemmascarar el poderós fiscal del districte, Mark Hunter que ha crescut en la seva carrera manipulant proves i empresonant innocents. Les coses es complicaran quan el fiscal descobreixi el pla del periodista i comenci a presentar proves que demostren que ell és, realment, l'assassí... "



#Mi gato Angus, el primer morreo y el plasta de mi padre, de Gurinder Chadha. Argument: "Incompresa pels seus vells pares, però plena d'optimisme gràcies a l'afecte del seu gat, Angus, i una de les seves millors amigues, les Ace Gang, Geòrgia Nicolson lluita en la vida per acomplir els seus dos grans desitjos: aconseguir un guapíssim nòvio i ser l'amfitriona de la millor festa que s'ha fet mai quan compleixi 15 anys. Un dia, quan els atractius germans Tom i Robbie arriben al col·legi, Geòrgia creu que es complirà el seu somni de tenir nòvio. No obstant això, quan veu Robbie amb Lindsay, el seu pitjor rival, trama un pla per demostrar a Robbie que ella és la nòvia madura i sofisticada que ell mereix. Desgraciadament, els plans de Geòrgia, que inclouen actes com lliçons de petons, acorralar Lindsay i tenyir-li les cames de color taronja, no surten com pensava. A més dels problemes amorosos de Geòrgia, al seu pare li ofereixen una gran oportunitat laboral a Nova Zelanda. Això deixa la mare de Geòrgia sota els encants de Jem l'Obrer, un doble de George Clooney una mica grandet, però encara de bon veure. La seva preocupació pel matrimoni dels seus pares suposa una enorme pressió per a Geòrgia, que creu que la responsabilitat de mantenir la família unida recau sobre ella. En els seus esforços per aconseguir Robbie i evitar que la família se separi, Geòrgia deixa de ser una nena egoista, i es transforma en una jove que deixa enrere les fantasies adolescents i comença a viure una vida meravellosa."



#Paintball, de Daniel Benmayor. Argument: "Vuit joves desconeguts coincideixen en una partida de 'paintball' extrem. El que per a tots comença sent un joc, aviat es convertirà en un gran malson. Les regles han canviat i ara val tot. Poc a poc els jugadors són assassinats sense cap explicació aparent. Qui vulgui sobreviure no tindrà més remei que jugar fins al final, encara que arribar a l'últim nivell no garanteixi res. "



#Paranoid Park, de Gus Van Sant. Argument: "Alex (Gabe Nevins) és un adolescent aficionat al monopatí que accidentalment mata un guàrdia de seguretat als voltants de Paranoid Park, un parc públic conflictiu de Portland. Ell decideix no comentar res a ningú."





#Un novio para mi mujer, de Juan Taratuto. Argument: "El Tenso (Adrián Suar) no sap com enfrontar-se a la seva dona, la Tana (Valeria Bertuccelli), per dir-li que es vol separar, ja que la relació se li fa insostenible a causa del seu terrible caràcter. Ella viu constantment malhumorada: si no protesta pel temps, és pel govern; si no és pels veïns, és pels joves, o pels vells… o pel que sigui. Carlos, amic d'El Tenso, li suggereix invertir el problema… i provocar que la Tana l'abandoni a ell. Com? es pregunta el Tenso, i Carlos li presenta una proposta: recórrer a Cuervo Flores (Gabriel Goity), un vell seductor irresistible que seduirà la seva dona fins a l'enamorament perquè per fi El Tenso trobi la solució als seus problemes…"



#V.O.S., de Cesc Gay. Argument: "Un joc entre dues parelles, entre quatre personatges. Quatre mirades d'una mateixa història. Quatre maneres de viure-la. Una comèdia centrada en les relacions personals, l'amor i l'amistat. I, per sobre de tot, una història sobre la gran mentida que significa explicar històries en la frontera que separa la ficció de la realitat. "



#La proposición, d'Anne Fletcher, amb Sandra Bulock. Argument: "Margaret (Sandra Bullock) és una poderosa editora que sobtadament s'enfronta a ser deportada a Canadà, el seu país d'origen. Per evitar-ho, l'astuta executiva declara que està compromesa amb el seu assistent Andrew (Ryan Reyonolds), a qui porta torturant durant anys. Andrew accepta participar a la farsa però amb algunes condicions. La 'parella' es dirigeix llavors a Alaska a conèixer la peculiar família d'ell, i l'executiva de ciutat, acostumada a tenir tot sota control, es troba immersa en situacions surrealistas que escapen a qualsevol lògica coneguda. Amb plans de noces en camí i un agent d'immigració rere els seus passos, Margaret i Andrew es comprometen a seguir amb el pla previst malgrat les conseqüències."

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com