4 de juny 2009

'Mental' arriba a Fox només nou dies després de l'estrena als Estats Units

La sèrie d'intriga Mental arriba aquesta nit (22.20 hores) a la graella del canal de pagament Fox, només nou dies després de la seu debut als Estats Units. De moment, la primera temporada té 13 episodis confirmats. Mental és la primera coproducció entre Fox International Channels i Fox Televisions Studios, i la primera sèrie filmada en anglès als estudis de Fox Telecolombia, a Bogotà. Creada per Deborah Joy Levine i Dan Levine, la sèrie està ambientada en un hospital de Los Angeles, i té com a protagonista un psiquiatra poc convencional, que arriba com a nou director del servei de salut mental del centre. El personatge principal, el doctor Jack Gallagher, està interpretat per Chris Vance, que ja vam veure a Prison Break, mentre que la seua superior, la doctora Nora Skoff està encarnada per l'actriu Annabella Sciorra (Los Soprano). Al llarg de la temporada també apareixerà un pacient interpretat per David Carradine (Kung Fu, Kill Bill). D'alguna manera, Mental s'ha presentat com el House de la psiquiatria, ja que el doctor Gallagher té una personalitat molt forta i uns mètodes molt especials, si bé té més empatia amb els pacients que House.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Veurem si és un "mental" tan apassionant!
    Més que res el comentari va per aquí
    David Carradine, l'actor de 'Kung Fu', mor a Bangkok als 72 anys
    Ens ha fet passar molt bones estones fins al final, exquisidament, a Kill Bill, per exemple.
    En uns dies tota la xarxa n'estarà plena.
    I, també aprofitant, enhorabona pel bloc! Ànims!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com