3 de juny 2009

Los Planetas, còmic de Juanjo Sáez i nou disc en preparació

El dibuixant català Juanjo Sáez, autor de Viviendo del cuento, donarà la seua visió personal de 22 temes clàssics de Los Planetas en el còmic Principios Básicos de Astronomía, que repassarà la discografia de la banda de Granada i que sortirà a la venda la primera setmana de juliol, segons ha informat la discogràfica Sony BMG. Principios Básicos de Astronomía, que tindrà 48 pàgines a color, també suposa el retorn de Los Planetas a l'escena musical. De fet, la banda ja es troba tancada a l'estudi, tot preparant el seu nou disc. A més a més, el còmic de Sáez anirà acompanyat d'un CD amb els 22 temes il·lustrats, tot incloent la cançó inèdita Soy un pobre granaino, una adaptació d'una colombiana flamenca que Los Planetas han versionat. A més, el treball es completarà amb un DVD amb tots els videoclips de la banda.

*A través de Jenesaispop.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. http://foro.loquo.com/viewtopic.php?f=35&t=188781


    Así se las gasta ese amargado de Jimmy Dix en su blog "Pues vaya tele". Léanlo si quieren sentir vergüenza ajena con lo que alguien puede soltar por su boca amparándose en el anonimato que da internet.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com