2 de juny 2009

Bing, el Google de Microsoft

Microsoft ja ha donat a conèixer Bing, el seu nou cercador per intentar competir amb Google. De fet, Bing s'assembla força a Google, ja que té una interfície senzilla, a més de la possibilitat de fer cerques d'imatges i de notícies, així com de personalitzar el cercador segons els gustos de l'usuari. Però a més a més, incorpora algunes novetats, com la possibilitat de crear categories (molt útil en la cerca d'imatges) o bé d'activar filtres de seguretat, que deixen fora de les cerques els continguts no aptes per als més menuts. Bing, que hem conegut aquesta mateixa tarda a través de Lamalla.cat, és una versió millorada del Live Search, l'antic cercador de Microsoft. Un dels aspectes més interessants de Bing és que, tot i ser una versió Beta, ja està disponible en 39 idiomes, inclosos el castellà, el català, el gallec i el basc, i que combina els recursos i eines on line de l'empresa mare, com el Messenger o l'enciclopèdia Encarta. A banda, Bing també té un apartat dedicat a les compres per internet (Cioao.es), i una eina (xRank) que mostra els continguts més buscats. Microsoft ha assegurat que el seu nou cercador ofereix resultats més rellevants que Google, ja que els organitza per categories, però la veritat és que ho tindrà molt complicat per poder contrarestar la força que Google té ara mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com