1 d’abr. 2009

La capçalera de 'Perdidos' als 80

Un dels trets diferencials de Perdidos, però també una de les seues característiques més criticades pels fans, és el fet que Lost no té una capçalera a l'estil d'altres sèries de televisió. Perdidos té una intro minimalista, amb un fons negre i una musiqueta misteriosa, en què unes lletres borroses amb el títol de la sèrie van aproximant-se cap a l'espectador. Una capçalera molt simple, que contrasta clarament amb la trama argumental tan complexa de la sèrie creada per J.J. Abrams. En canvi, avui hem pogut veure un vídeo a YouTube que mostra com hauria quedat la capçalera de Lost amb una cançó apegalosa i un muntatge descriptiu, a l'estil de les intros que tenien les sèries de televisió als anys vuitanta i noranta. L'experiment és molt divertit. Amb una primera visió, la capçalera té coses que es recorden sèries mítiques com Dallas, El equipo A, McGyver i Los vigilantes de la playa. Per cert, ja s'ha confirmat la propera estrena de la cinquena temporada de Perdidos a Espanya. No serà a l'abril, sinó el proper 7 de maig, dijous, a partir de les 21.30 hores al canal Fox.



Via / Aeromental

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. jajaja què bo! tot ho pensen. Prefereixo no haver d'aguantar la musiqueta com a d'altres sèries. Quan la mirem anem a lo que anem.
    Tenim molt de mono de començar la cinquena temporada, gràcies per avisar-mos de que començarà d'aquí res. Esperarem impacients :)

    ResponElimina
  2. La veritat és que jo també la prefereixo sense cançó, tot sigue dit. A casa també estem impacients per veure la quinta temporada. He estat a punt de no aguantar-me i mirar-la per internet!

    ResponElimina
  3. Mon germà l'està mirant en anglès, i cada vegada que mos veiem l'he d'amenaçar perquè no mos conte res jajaja.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com