27 de febr. 2008

Veronica Mars arriba a 'Héroes'

Quan escric això, falten poc més de 35 hores perquè comenci al canal Sci Fi la segona temporada de la sèrie Héroes. Un dels principals atractius del segon volum de la sèrie creada per Tim Kring és veure en acció l'actriu Kristen Bell, que interpretarà Elle, la noia elèctrica. Kristen Bell ha estat la protagonista de la sèrie de culte Veronica Mars, cancel·lada després de tres temporades, i per tant té veritables legions de seguidors arreu del món. Amb tot, el personatge d'Elle no debuta fins el cinquè episodi de la segona temporada, i per tant encara haurem d'esperar-nos unes setmanes per veure-la. En qualsevol cas, la seua incorporació a la sèrie s'explica perquè moltes cadenes es disputaven el talent de Bell, un cop finalitzada Veronica Mars. De moment, Bell havia posat la veu de la narradora de la sèrie Gossip Girl, i va estar a punt de fitxar per Perdidos, fins que els productors de Héroes li van proposar participar a la sèrie, de la qual ella s'havia declarat una gran fan. Així, va signar per un total de 12 episodis, tot i que està disposada a llargar la seua participació. A més, comparteix agent amb Hayden Panettiere, l'actriu que interpreta l'animadora Claire. De fet, Elle serà ara la tercera rossa superheroïna de la sèrie, amb Claire i Niki.
En aquest sentit, sembla que la seua participació a Héroes és el que ha motivat la distribuidora Warner a comercialitzar, d'una vegada al nostre país i quatre anys després de la seua estrena, el pack de la primera temporada en DVD de la sèrie Veronica Mars, tot i que Cosmopolitan TV ja està emetent la tercera i última temporada. Serà el 20 de maig. Però posats a fer, ja haurien pogut comercialitzar un pack amb les tres temporades!
Us he penjat el vídeo promocional que està emetent el canal Sci Fi, perquè conegueu la nova faceta heroica de l'antiga Veronica Mars...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Un gran fitxatge, sens dubte! ;P
    La seva participació heroica millora capítol rere capítol, ja ho veuràs.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com