13 d’ag. 2008

'Qué vida más triste', del videobloc a La Sexta

Molts de vosaltres ja coneixereu el videobloc Qué vida más triste, un dels més populars d'internet al nostre país. Avui s'ha confirmat un dels rumors més extesos de les últimes setmanes, ja que la cadena privada La Sexta ha adquirit les històries del videobloc i té previst emetre Qué vida más triste a la tardor. Està clar que les relacions entre la televisió i internet són cada vegada més íntimes, i que les cadenes han trobat a la xarxa un veritable filó, a l'hora d'improvisar o localtizar continguts. Però ara, més enllà dels programes de zapping amb els vídeos de You Tube, s'han fixat en un viodebloc semiprofessional. Ja havia passat a la cadena MTV amb alguns videoblocaires nord-americans, i ara el fenomen ha arribat a Espanya. Qué vida más triste és un dels èxits de la internet hispana des del 2005, i segur que en algun moment heu vist algun dels més de 100 capítols, creats en realitat per Rubén Ontiveros, un dels guionistes de produccions com Vaya semanita (ETB) o Made in China (La 1 de TVE). Ja s'han penjat al videobloc un total de tres temporades, amb un èxit d'audiència impressionant: Qué vida más triste ja té més de 2,3 milions de visites. La xifra va posar els queixals llargs a les televisions, i finalment Ontiveros ha decidit acceptar la proposta de La Sexta, que es compromet a respectar el format original de la sèrie, així com els personatges i els intèrprets, que no són acotrs professionals, sinó amics personals del director.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com