17 de jul. 2008

Vaca i Pollastre revolucionen el K3

La gran estrena de la setmana al canal K3 ha estat la sèrie de dibuixos animats Vaca i pollastre, un dels últims clàssics moderns de la factoria Cartoon Network. Si encara no els coneixeu, Vaca i Pollastre són els fills de dos humans als quals només se'ls veuen les cames (com en els dibuixos animats de tota la vida, per exemple, a Tom i Jerry). Sempre acaben barallats com el gat i el gos, però s'estimen com els bons germans que són. Pollastre és el gran, un adolescent molt esquerp, i no suporta la seua germana petita, Vaca, perquè pesa 200 quilos, però sobretot perquè és massa dolça i innocent. El creador de Vaca i Pollastre, que va començar a emetre's a Cartoon Network l'any 1997 amb un total de 52 episodis i un spin-off titulat Mandril y comadreja, és David Feiss, que havia treballat per a la mítica Hanna Barbera (en dibuixos com Tom i Jerry o Los Supersónicos-Els Jetsons). A mitjan de la dècada dels noranta, Feiss havia rebut l'encàrrec de presentar un personatge per a la sèrie What a Cartoon!, i amb la seua filla de sis anys va crear un curt de Vaca i Pollastre que es titulava No smoking!, que va ser emès l'any 1995. Després, aquest curt trencador va convertir-se en la sèrie de Vaca i Pollastre, una de les animacions que més han esgarrat el somni americà de la família feliç, al costat de Padre de familia o Els Simpson. De fet, en la sèrie original un dels dobladors és Dan Castellaneta (Earl), la coneguda veu de Homer Simpson. I entre els guionistes hi ha ni més ni menys que Seth MacFarlane, després creador de Padre de familia o Padre made in USA. Com podeu comprovar en la següent promoció, Vaca i Pollastre es pot veure al K3 de dilluns a divendres, a partir de les set del vespre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Fa anys veia "Vaca y pollo", boníssims!!

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Sí, jo també els vaig veure fa temps. Recordo que sobretot els feien a l'estiu, i que m'aixecava molt aviat per poder veure'ls. Són genials!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com