21 de jul. 2008

Jack Bauer i els xiquets de la guerra a 'Exile'

La setena temporada de la sèrie 24 no començarà fins al gener del 2009 als Estats Units, però abans la cadena Fox emetrà una preqüela de dues hores, de la qual ja s'ha emès un tràiler promocional. El títol de la pel·lícula és Exile, i s'estrenarà el proper 23 de novembre. De moment, ja ens ha deixat amb la boca oberta, potser per les ganes que tenim de veure el retorn de Jack Bauer, però sobretot per la impecable factura tècnica de les imatges. A més, si en les sis primeres temporades de 24 l'acció es desenvolupava en sòl nord-americà (encara que Bauer va passar-se una bona temporada a la Xina), ara la història es traslladarà a l'Àfrica. En el tràiler promocional podem veure alguns dels fitxatges per a la nova temporada, com els actors Jon Voight, Robert Carlyle i un envellit Gil Bellows, conegut pel seu paper de Bill a la sèrie Ally McBeal. Pel que podem avançar, la terrible realitat dels xiquets de la guerra serà un dels temes centrals de la nova temporada, que pel que diuen es dividirà en aquest episodi especial de dues hores (dirigit per Jon Cassar) i 22 episodis regulars, en lloc dels 24 episodis habituals. Kiefer Sutherland ja ha promès que aquesta serà la millor temporada de 24, en què per primer cop veurem en acció una dona presidenta, en la pell de l'actriu Cherry Jones. D'altra banda, hi ha rumors que apunten que l'estrella Julia Roberts podria tenir una aparició a la sèrie. Recordem que la Roberts i l'actor que interpreta Bauer van ser parella, i que ella va abandonar-lo fa 17 anys a l'altar, com en aquella pel·lícula titulada Novia a la fuga. Què ens juguem que Julia Roberts, si acaba sortint a 24, l'acaba palmant?
Per fer boca, us deixem amb la promoció de la preqüela de 24, Exile...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Tot i que no queda bé dir-ho, per la brutal apologia a la tortura que fa, sóc fan de jack bauer i 24! la última temporada ja va ser la òstia, amb un missatge pro retallada de drets humans que feia por! però m'encanta!! pinta molt guapa la setena temporada!

    ens llegim

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com