26 de febr. 2008

Hiro al vídeo promocional de Sci Fi

El canal Sci Fi ha previst per dijous l'estrena de la segona temporada de la sèrie Héroes, una de les més esperades del primer trimestre. La sèrie creada per Tim Kring, que arriba amb nous personatges, es podrà veure cada dijous a partir de les 22.00 hores, de moment amb només els 11 episodis de la segona temporada, ja que Héroes va ser una de les ficcions més perjudicades per la passada vaga de guionistes. Héroes va registrar audiències superiors als 14 milions d'espectadors en l'estrena de la segona temporada a la cadena NBC, i al nostre país ja són molts els fans que han vist els episodis gràcies a internet. Però per als que ens hem volgut esperar, ja falta menys, poc més de 24 hores, perquè el canal Sci Fi emeti els nous capítols. Què va passar després de l'explosió a la plaça Kirby? S'han salvat els germans Petrelli? On ha anat a parar l'intrèpid Hiro Nakamura?
Tot seguit teniu un dels vídeos promocionals que Sci Fi ha dedicat a Hiro, el meu personatge favorit, per anunciar la segona temporada de la sèrie...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. UUUUUAAAAAHHHUUUUUUUUUUUUUGH!!! quín mono q m'agafa!!!!

    ResponElimina
  2. el Hiro també és el meu preferit (serà perquè és un xic friki?). Ara, he de dir que «l'evolució» del personatge de l'anuimadora també m'agrada (tampoc no sé perquèèèèèè)

    :DDD

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com