9 de febr. 2008

La revolució sexual arriba a Eurovisió amb el pop futurista de La Casa Azul

La Casa Azul, un dels grups més interessats del pop independent a l'Estat, han estat preseleccionats per representar Espanya al festival de la cançó d'Eurovisió. Quan ho he vist em pensava que era una broma, tot i que pel que sembla La Casa Azul va presentar una versió de tres minuts del seu single La revolución sexual, que sens dubte és una de les millors cançons del 2007, amb un videoclip genial que recrea un ambient de ciència ficció més propi dels anys 60-70. Enguany, RTVE va dedicidir que elegiria el seu representant a través d'internet i el lloc de MySpace Salvemos Eurovisión. La banda de Barcelona és un dels 291 candidats. La veritat és que m'agradaria que La Casa Azul anés a Eurovisió, com a mínim per poder veure alguna cosa diferent en un concurs tan caspós, en què Espanya gairebé sempre envia unes propostes amb les que només aconsegueix fer el ridícul. Us he penjat a You Tube el seu vídeo, perquè us aneu aprenent el ball de La revolución sexual...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com