11 de febr. 2008

Fox estrena la segona temporada de 'Dexter' i la comèdia 'Cómo conocí a vuestra madre'

El canal temàtic Fox ha programat avui dues estrenes. En primer lloc, a partir de les 20.30 hores, la telesèrie còmica Cómo conocí a vuestra madre, que al nostre país ja està emetent La Sexta, i que des de la setmana passada ja es comercialitza en DVD amb un pack de la seua primera temporada. En segon lloc, i aquesta vegada sí en absoluta primícia, la segona temporada de Dexter, una de les sèries revelació de la temporada passada als Estats Units. Cómo conocí a vuestra madre és una divertida comèdia que gira al voltant d'un home que explica als seus avorrits fills, l'any 2030, com va conèixer i es va casar amb la seua dona, un quart de segle abans. Aquest flasback serveix per detallar també les aventures i desventures que va viure durant el procés, però també durant altres cites amb altres dones que no van acabar convertint-se en la seua dona. Fox emetrà Cómo conocí a vuestra madre cada dia, de dilluns a divendres, a la mateixa hora, i quan acabin els 22 episodis de la primera temporada també té previst estrenar la segona, a partir del 12 de març.
D'altra banda, Fox espera repetir l'èxit d'audiència de Dexter amb l'estrena dels nous crims de Dexter Morgan, ja que la cadena temàtica va superar els 100.000 espectadors en cada episodi nou, durant la primera temporada de la sèrie. Als Estats Units, la segona temporada de Dexter va acabar el passat 16 desembre, i per tant cal felicitar Fox per la rapidesa amb què l'ha estrenat al nostre país. De la mateixa manera, aquest mes també té previst estrenar la tercera temporada de Prison Break, el proper 25 de febrer.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com