12 de febr. 2008

Sèries al 'prime time' de Clan TVE

Sembla que algú a TVE ha vist que calia començar a fer les coses bé. El canal infantil i juvenil Clan TVE, un dels més vistos de la televisió digital terrestre (TDT), amb una audiència diària de més d'un milió d'espectadors, va començar a emetre ahir a la nit, en prime time, algunes de les sèries més maltractades per la corporació pública estatal. És el cas de sèries com One Tree Hill i The O.C., que tindran una nova oportunitat a través de la TDT. La franja dedicada a les sèries comença a partir de les 22.00 hores, amb l'emissió d'algunes de les millors sèries juvenils del moment. Per començar, només s'emeten One Tree Hill i The O.C., però després de l'emissió de les quatre temporades d'aquestes dues sèries, a Clan TVE es podran veure des del rpimer episodi les sèries Everwood (quatre temporades), Smallville (sis temporades) i la meua adorada Veronica Mars (tres temporades). Potser és un primer pas per separar la programació infantil de la programació juvenil o de sèries, com fa Televisió de Catalunya amb el canal K3 i el 300. Penso que això és el que hauria de fer Clan TVE, perquè fins ara estava repetint sèries de dibuixos animats a la nit, i això no tenia gaire sentit...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com