16 de nov. 2007

'Men in Trees', entrada més destacada al top 20 d'Ebremedia

Amb uns dies de retard, avui us ofereixo una nova actualització del Top 20 de sèries d'Ebremedia, que continuen encapçalant 24 i Perdidos. Amb tot, l'entrada més interessant a la llista és la sèrie Men in Trees, una divertida comèdia romàntica de la cadena ABC, que al nostre país podem veure a través del canal de pagament Fox. La sèrie està protagonitzada per Anne Heche, que interpreta una escriptora de Nova York, experta en relacions de parella, que es veu forçada a cancel·lar la seua boda durant un viatge que fa a un poblet d'Alaska. No us explico més perquè voldria que la miréssiu. De veritat que us la recomano. L'altra pujada interessant és una altra sèrie que podem veure al canal Fox, el drama judicial Shark, que al nostre país també emet en obert La Sexta. Tot seguit, a la sisena posició, entra la tercera temporada d'El séquito, que podeu veure a Canal+ (ara La Sexta ha començat a emetre'n la primera temporada, a la mitjanit). També voldria destacar una altra sèrie a la qual m'he enganxat, Friday Night Lights, així com la bona segona temporada de Roma, que va començar en exclusiva a Canal+ fa només unes setmanes (ja he vist els primers quatre episodis, i em trobo en plena guerra civil entre César Augusto i Marco Antonio. Altres entrades interessants són Larry David, Divorcio en Hollywood, Joan de Arcadia, la minisèrie Angels in America i una altra sèrie deliciosa de la cadena HBO, Tres hombres casados, que fa quinze dies va començar el canal TNT. Torna a la llista Rescue me, que TNT ha recuperat ara des del primer episodi.
Per tant, el Top 20 de sèries d'Ebremedia queda de la següent manera:

1.24
2.Perdidos
3.Men in Trees
4.Médium
5.Shark
6.El Séquito
7.Friday Night Lights
8.Roma
9.Divorcio en Hollywood
10.CSI
11.Larry David
12.House
13.Joan de Arcadia
14.Angels in America
15.Tres hombres casados
16.Day Break
17.Los hermanos Donnelly
18.Secuestrado
19.Me llamo Earl
20.Rescue me

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Hola Gustau.
    Has vist la serie de la sexta: Como conoci a vuestra madre?
    fa uns dies que me la miro i m'esta agradant bastant. La fan a les 5 despres de Se lo que hicisteis...
    Se que als USA ja van per la tercera temporada i la comparen en Friends.

    ResponElimina
  2. Hola, Pepo
    Sí, sé que als Estats Units aquesta sèrie ha tingut molt bons resultats, però encara no he tingut oportunitat de veure-la. Però he llegit que està força bé.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com