16 de nov. 2007

Primeres impressions sobre 'Divorcio en Hollywood'

El canal temàtic Cosmo TV va estrenar diumenge passat la minisèrie Divorcio en Hollywood, una de les sorpreses de l'última temporada a la televisió nord-americana. La producció arribava amb l'aval d'haver tingut 10 candidatures als premis Emmy, i havent-ne aconseguit dos guardons, però sobretot amb el reclam d'un repartiment estel·lar. En primer lloc, perquè és la primera sèrie de l'actriu Debra Messing després de la finalitzada Will & Grace, una de les millors sèries de comèdia dels últims anys. A Divorcio en Hollywood, Messing interpreta una dona que acaba de superar la barrera psicològica dels 40 anys, però que comença a veure com la seua vida deixa de tindre sentit quan el seu marit, un popular productor de Hollywood, decideix abandonar-la per una cantant de pop molt més jove. Però a més a més, Divorcio en Hollywood compta amb la participació d'altres grans actors com Joe Mantegna, Judy Davis (habitual a les pel·lícules de Woody Allen, com Maridos y mueres, Alice o Celebrity) i Miranda Otto (la princesa Éowyn d'El señor de los Anillos). La minisèrie, que Televisió Espanyola ha anunciat que també emetrà en obert, més endavant, ha estat un èxit als Estats Units i ha aconseguit una segona temporada amb 10 episodis, després d'haver estat la segona estrena més vista de la televisió per cable, amb més de cinc milions d'espectadors per a la cadena de pagament Usa Networks. La minisèrie, però, té només tres episodis, amb un total de sis hores.
La veritat és que Divorcio en Hollywood està molt bé. És una comèdia intel·ligent i amb un to agre, que deixa al descobert la frivolitat que envolta la indústria del cinema, però que també denuncia la superficialitat de la societat actual. Les actrius estan genials, sobretot Debra Messing i Judy Davis, i el personatge interpretat per Joe Mantegna és d'aquells que enlluernen l'espectador. En algun lloc he llegit que Divorcio en Hollywood segueix l'estela de Sexo en Nueva York, però crec que Molly Kagan, la dona interpretada per Messing, té poc a veure amb la Carrie Bradshow de Sarah Jessika Parker. Penso que Molly és una nova dona desesperada, però molt més subtil i a la vegada molt més desamparada que les noies de Wisteria Lane.
Tot seguit teniu una de les promocions que va fer Usa Networks per anunciar l'estrena de la minisèrie...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com