15 de nov. 2007

Ja hi ha actor per fer de Goku a la pel·lícula de 'Bola de Drac'

Ja se sap qui serà l'encarregat d'interpretar a Son Goku a la nova pel·lícula sobre Bola de Drac que està preparant l'estudi 20th Century Fox. Si no hi ha canvis en el projecte, l'actor que farà de Goku serà el més o menys desconegut Justin Chatwin, a qui vam conèixer fent de fill de Tom Cruse a la pel·lícula La guerra de los mundos, però sobretot a la sèrie Weeds, interpretant el veí camell de Mary-Louise Parker. El jove actor també ha sortit en alguns episodis d'altres sèries, com Perdidos, Smallville o Abducidos, que és on devia conèixer a Steven Spielberg. La Fox ja ha fet oficial la data de l'estrena de la pel·lícula, el 15 d'agost del 2008 (tot i que inicialment s'havia parlat del 2010), i la pel·lícula de Dragon Ball ja és una de les adaptcions cinematogràfiques més esperades. L'encarregat de dirigir la pel·lícula serà James Wong (realitzador de la més que acceptable Destino final, i productor de sèries mítiques com Expediente X o Millennium). Encara no se sap gran cosa del guió, però se suposa que com sempre la missió de Goku serà trobar les boles del drac, i que s'enfrontarà a un dels seus pitjors enemics, Satanàs Cor Petit (que serà interpretat per James Masters, més conegut per encarnar el personatge d'Spike a la sèrie Buffy cazavampiros. D'altra banda, la coreografia d'arts marcials anirà a càrrec dels responsables d'acció de pel·lícules com Matrix o El mito de Bourne. Ja era hora que els nord-americans s'animessin a fer l'adaptació al cinema d'un dels millors manga de tots els temps, ja que amb aquella versió oriental de Bola de Drac en imatge real, que va sortir fa uns anys, t'agafaven ganes de plorar i de riure a la vegada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. La veritat és que als mants de la sèrie ens farà molta ul·lusió aquesta pel·licula. Però això sí, espero que la facin ben feta, tant com Goku i els seus companys es mereixen.

    ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com