21 d’oct. 2007

'The It Crowd' arriba a Canal+ convertida en 'Los Informáticos'

Després de l'èxit de crítica aconseguit l'any passat amb l'estrena de Little Britain, els programadors de Canal+ han decidit provar-ho enguany amb la sèrie Los Informáticos, producte de culte que ja ha triomfat a internet. Com podeu suposar, us estic parlant de la sèrie The It Crowd, que el canal premium de Digital+ té previst estrenar el proper 24 de novembre. Cadascun dels sis episodis que té la primera temporada s'estrenarà els dissabtes a les 20.30 hores, amb redifusions els dimarts a les 20.45 hores i els mateixos dissabtes a les 14.00 hores del migdia. The It Crowd se centra en les aventures i maldecaps de Moss i Roy, dos joves informàtics de l'empresa Reynholm, que estan desterrats al soterrani de l'edifici. A més, els arriba una nova cap, Jen, que menteix en la seua entrevista de treball. Però tot i que aconsegueix la feina, Jen no en té ni idea, d'informàtica. Els 22 minuts que dura cada episodi estan farcits de situacions absurdes, acudits d'informàtics i el dia a dia d'una oficina qualsevol, amb treballadors que no saben ni encendre el monitor de l'ordinador. Al Regne Unit, el sempre valent Channel 4 ja ha emès la segona temporada de la sèrie, i la cadena NBC té al calaix la producció d'una versió nord-americana de The It Crowd. Tot seguit, podeu veure un fragment en què Moss i Roy lamenten que els anuncis anti-pirateria siguin cada vegada més violents...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Jo he vist 4 o 5 capítols i me parto de riure... hi ha un gag del número d'emergències que podeu veure'l si poseu "it crowd 911" al youtube que no te desperdici ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com