8 d’oct. 2007

Allau de novetats de còmics de la 'JLA' mentre preparen la pel·lícula

Els superherois estan més de moda que mai i els grans estudis de Hollywood volen aprofitar el moment. Un dels projectes més ambiciós és l'adaptació a la gran pantalla de la Lliga de la Justícia d'Amèrica (JLA), el grup de superherois liderat per Superman, Batman i Wonder Woman. Coincidint amb les primeres informacions sobre els preproducció de la pel·lícula, que podria estrenar-se el 2009, Planeta DeAgostini ha preparat per aquest mes una allau de novetats de còmics, en què destaca la nova sèrie mensual de JLA. Avui m'he comprat el primer número d'aquesta nova sèrie creada per Ed Benes i Brad Meltzer, el guionista de Crisis de identidad. Les principals incògnites són què passarà un any després dels esdeveniments que van enderrocar els fonaments de l'Univers DC, i saber quins seran els superherois que lideraran la LJA després de la Crisi Infinita. Aquest primer número, que costa 2,95 euros, és un molt bon especial amb 64 pàgines, que pretén homenatjar la història de la Lliga de laJustícia. Però a més del llançament de la nova sèrie mensual, Planeta DeAgostini també ha editat la maxisèrie de 12 números JLA: Justicia; el recull JLA: Encaranaciones, que és una espècie de seqüela de JLA: Año Uno, i una nova entrega de JLA: Clasificado.
Com dèiem, tot això passa mentre van sabent-se més detalls sobre la pel·lícula de la JLA. La més interessant és la participació de l'actor Tom Welling, que després d'interpretar a Clark Kent a la sèrie Smallville també farà, com és natural, de Superman a JLA. De fet, sembla que la pel·lícula podria tenir un repartiment molt televisiu, ja que els germans de Prison Break (Dominic Purcell i Wentworth Miller) s'estan disputant la possibilitat d'interpretar el personatge de Batman. Finalment, també hi ha rumors que Daniel Dae Kim (el coreà Jin de Perdidos) podria ser The Martian Manhunter a la pel·lícula de JLA, tot i que el director (George Miller) ha demanat a Lauren Fishburne. Un altre actor de Lost, Mathew Fox (Jack), també va estar negociant amb els productors per interpretar Superman a la pel·lícula.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com