5 de set. 2007

'Keroro' i altres novetats anime al K3

Moltes novetats anime en la nova temporada del K3, el canal infantil de Televisió de Catalunya a la televisió digital terrestre (TDT), segons llegim al portal Manganime.cat. Així, a partir de l'11 de setembre, a les 18.45 hores i de dilluns a divendres, el K3 estrenarà la sèrie Keroro, que al nostre país ja hem pogut veure a través del canal de pagament Cartoon Network. En aquest sentit, Keroro és un anime shônen amb molt d'humor, que explica la història d'un sergent de l'equip especial de les forces d'invasió del Planeta 58 del Sistema de Nubarrones Gamma. De fet, el sergent arriba al nostre planeta i resulta que és una granota. Així, durant una missió per invadir Pokopen (és a dir, el planeta Terra), el seu camuflatge fracassa i és capturat per dos germans, que l'obliguen a realitzar totes les feines domèstiques, i també a dormir en un soterrani fosc. Però Keroro no ha deixat de banda els seus plans, ja que està entestat en conquerir la Terra per recuperar el respecte de la gent del seu planeta. Keroro està basat en el manga de Mine Yoshizadi, i l'anime ha batut rècords d'audiència a TV Tokio, el canal que va estrenar-lo a l'abril del 2004.
Una altra novetat d'animació japonesa és l'estrena de nous episodis de la sèrie One Piece, ja que el 12 de setembre el K3 començarà a emetre nous capítols dintre de l'espai 3xl.cat, també de dilluns a divendres però a les 14.20 hores. One Piece és una sèrie d'anime basada en el manga d'Eiichiro Oda, amb més de 300 episodis, que tracta la història d'una colla de joves pirates que volen trobar un tresor llegendari. Al nostre país, Telecinco i el canal de pagament Jetix han emès un total de 185 epsiodis, mentre que el K3 n'havia emès 195, fins al moment. L'última novetat anime és la reposició de la sèrie d'acció Trigun, que a partir de l'1 de setembre ha tornat en horari de tarda, només en la versió del K3 a la TDT. A més, recordeu que Trigun també és una de les sèries que integraran el nou bloc de programació Animax, al canal de pagament AXN a partir de l'octubre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Està molt bé Keroro, jo ja he vist tota la temporada en castellà, però en català es com si fosin capitols diferents :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com