28 d’ag. 2007

Telecinco i Antena 3 enfrontaran les noves sèries 'Hermanos y detectives' i 'Quart'

Ja se sap quina serà la primera gran batalla de la nova temporada televisiva a Espanya. Les cadenes privades Telecinco i Antena 3 tenen previst estrenar dimarts que ve, 4 de setembre, les sèries Hermanos y detectives i Quart, que seran algunes de les principals apostes en ficció estatal per a la temporada 2007-2008. Llegim avui al web Ver tele que les estrenes seran a partir de les deu de la nit, en ple prime time, tot i que m'imagino que Telecinco retardarà uns minuts l'estrena de Hermanos y detectives, tenint en compte els bons resultats que està aconseguint amb les seues Escenas de matrimonios, que li podria servir de ganxo per retenir l'audiència. La sèrie de Telecinco és l'adaptació d'una ficció d'èxit a l'Argentina, dels mateixos creadors de Los simuladores, la sèrie que també ha tingut un remake espanyol a Cuatro. El seu protagonista infantil és Rodrigo Noya, el jove intèrpret de la molt recomanable El sueño de Valentín, que també va interpretar el nen a la versió argentina de Hermanos y detectives. En aquesta sèrie, un policia (interpretat per Diego Martín) es veu obligat a assumir la custòdia d'un germà petit, de 13 anys, que és superdotat i que l'ajudarà a resoldre els casos. D'altra banda, la sèrie d'Antena 3, Quart, és una adaptació de la novel·la La piel del tambor, d'Arturo Pérez Reverte. Fa uns dies vaig veure un tràiler promocional que corria per internet, al web promocional que va crear la cadena. El poc que vaig veure no em va fer gaire el pes (continua sent molt difícil fer sèries d'acció a Espanya, i voler competir amb el pressupost, els guionistes, els actors i els mitjans tècnics de les ficcions nord-americanes). Per tant, jo apostaria per Hermanos y detectives.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. En la seva línia de falta de originalitat... una còpia burda de numbers i un pastix pajaro espino+codigo davinci !

    4 setmanes com a molt cadascun d'ells....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com