8 d’ag. 2007

'Studio 60' lidera el top 20 de sèries favorites d'Ebremedia

La sèrie Studio 60 encapçala des d'avui mateix el top 20 de sèries d'Ebremedia, després que m'he passat bona part de les meues vacances mirant els episodis que tenia enregistrats. Produïda per la Warner per a la cadena NBC, Studio 60 és una de les sèries estrella de la temporada actual a Canal+, que l'emet en exclusiva al nostre país tots els dijous a la nit. Aquesta setmana està previst que s'emeti el capítol número 17 dels 22 episodis que té la primera i única temporada d'aquesta sèrie cancel·lada per l'NBC tot i les crítiques excel·lents, la seua audiència més que acceptable (9 milions d'espectadors), i el fet que siga la sèrie més gravada pels nord-americans i també la més descarregada d'internet. Studio 60 és l'última creació del productor executiu Aaron Sorkin (El ala oeste de la Casa Blanca), i tracta les històries personals i professionals dels guionistes, actors i productors del programa Studio 60, un gran show televisiu d'una gran cadena nord-americana. El seu protagonista és Matt Albie, interpretat pel gran Matthew Perry just després del final de Friends. Crec que és una llàstima que l'NBC no haja volgut renovar la sèrie, però tenint en compte la primera temporada entenc que deu ser una sèrie molt cara de fer: cada episodi acostuma a explicar els preparatius de l'Studio 60 de cada setmana, amb el procés d'escriptura dels esquetxos, els assajos amb els actors i tot el que passa a l'estudi durant l'emissió del programa en directe. De veritat que és una sèrie molt recomanable, una mica difícil de veure al principi, però que us acabarà enganxant definitivament a partir del segon o tercer episodi.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com