8 d’ag. 2007

'Cuéntame' tindrà quatre temporades més i incorporarà Blanca Portillo

La sèrie estrella de TVE, Cuéntame cómo pasó, té garantida la seua continuïtat durant quatre temporades més. Així ho llegim avui al diari El País, que també informa que l'actriu Blanca Portillo (coneguda pel seu paper a la sèrie Siete vidas) s'incorporarà al repartiment de Cuéntame en la novena temporada de la sèrie, que La Primera estrenarà a la tardor. Sembla que la corporació pública té poques ganes d'innovar i de buscar nous productes de ficció, i ha preferit apostar per una sèrie que li funciona. Per això, ha renovat el contracte que va signar amb la productora Ganga l'any 2001, quan va començar la sèrie d'Imanol Arias i Ana Duato, després que el projecte passés sense èxit per les mans dels directius de totes les altres cadenes durant vuit anys. De totes maneres, la renovació no és definitiva, ja que TVE es reserva el dret de rescindir el contracte si Cuéntame no assoleix una audiència mínima. A la novena temporada, el rodatge de la qual ja ha començat, la trama de Cuéntame se situa al 1975, l'any en què els Alcántara viuran de prop la mort de Franco i la transició a la democràcia. Les coses començaran a canviar al país i també a la família protagonista, ja que el pare començarà a perdre la seua autoritat de forma definitiva. La veritat és que el plantejament no és gaire original, però què voleu fer-hi...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com