9 d’ag. 2007

Dos personatges nous per a 'Perdidos', John Abruzzi i Veronica Mars

De mica en mica van sabent-se més novetats sobre la quarta temporada de Perdidos, que començarà a rodar-se cap al setembre. Segons sembla, hi haurà dos personatges nous, Russell i Charlotte, que arriban a l'illa misteriosa de Lost per posar en més problemes els nàufrags del vol 815 d'Oceanic. Així, sembla que ja han començat les converses amb l'actor Peter Stormare perquè s'incorpori al reaprtiment de Perdidos. Stormare va queixar-se amargament de la manera en què els guionistes van matar el seu personatge, el mafiós John Abruzzi, a la segona temporada de Prison Break. La veritat és que jo tampoc vaig entendre per què van carregar-se un dels personatges que donava més joc a Prison Break, i que hauria servit els guionistes per endinsar-se en el món de la màfia italiana.
Per la seua banda, Charlotte serà una jove intel·ligent, d'uns vint anys, que com Russell també tindrà molts problemes per relacionar-se amb la gent. I l'encarregada d'interpretar la noia seria l'actriu Kristen Bell, que recentment també s'ha quedat sense feina per la cancel·lació de la sèrie Veronica Mars. Potser és una manera de fer que la gran quantitat de fans que tenia Veronica Mars s'aficionin també a Lost, tot i que en el meu cas us puc assegurar que ja era seguidor de les dues sèries... Per cert, si teniu l'oportunitat, intenteu veure la participació de Kristen Bell-Veronica Mars en una altra sèrie, el western Deadwood. És espectacular. Com a exemple, aquest vídeo que he localitzat a You Tube amb la versió italiana...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com