21 d’ag. 2007

Miro 22 de les sèries nominades als Emmy 2007

Avui m'he estat mirant les nominacions dels Emmy 2007, que seran entregats el proper 16 de setembre en una gala que al nostre país podrem veure a través del canal de pagament AXN i del canal de Sony a la TDT, Set en VEO. Després de fer un ràpid recompte, he comprovat que actualment estic mirant 22 de les sèries nominades als Emmy: The Office (TNT), El séquito (Canal+), Rockefeller Plaza (Paramount Comedy), Anatomía de Grey (Fox), Héroes (Sci Fi), House (Fox), 24 (Fox), Rescue me (TNT), Cinco hermanos (Fox), Las aventuras de Christine (Canal+), Perdidos (Fox), Me llamo Earl (Fox), Studio 60 (Canal+), Galáctica (Sci Fi), Robot Chicken (TNT), Bob Esponja (Nick), Los Simpsons (Fox), Deadwood (Fox), Roma (Canal+), CSI (AXN), Padre de Familia (Fox) i Eureka (Sci Fi).
Una vegada més, Los Soprano lideren el rànquing de candidatures amb 15 nominacions. Una sèrie debutant com Ugly Betty, la versió gringa de Betty la Fea que properament podrem veure a Cosmopolitan TV i a Cuatro, se situa en segona posició amb 11 candidatures. Després ens trobem dues debutants més: una sèrie de les meues preferides, la comèdia Rockefeller Plaza (amb 10 nominacions) i la sèrie revelació de la temporada passada, Héroes (amb 8 candidatures). També amb 10 nominacions hi ha Anatomía de Grey, una de les triomfadores dels Emmy 2006, amb The Office (9), Perdidos (6), Mujeres desesperadas (6), CSI (5) i House, que s'ha enfonsat en la seua tercera temporada amb només quatre nominacions. La guanyadora de l'any passat en la categoria de drama, 24, només ha aconseguit una candidatura important en l'apartat de millor actor dramàtic per a Kiefer Sutherland.
Dues de les sèries que continuen creixent són Dos hombres y medio (7) i Boston Legal (6), mentre que una de les millors estrenes de la temporada pel meu gust, Studio 60, només ha aconseguit cinc nominacions en apartats secundaris. Sembla que la nova sèrie d'Aaron Sorkin no ha aconseguit convèncer els responsables dels Emmy, potser una mica influenciats per la cancel·lació d'Studio 60 tot i les bones crítiques i la relativament bona acceptació de l'audicència. Altres sèries que m'agraden, com Cinco hermanos, només han aconseguit tres nominacions, mentre que Deadwood i Galáctica només s'han quedat amb sis i quatre candidatures respectivament. Sèries que encara no he vist, com Dexter i The Tudors, tenen tres i quatre candidatures cadascuna, tot i que han estat algunes de les sorpreses de la temporada (Dexter serà emesa per Fox i Cuatro, i Canal+ ja anuncia The Tudors per al desembre). Una absència destacada és la sensacional The Wire, que enguany s'ha quedat sense cap nominació.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com