21 d’ag. 2007

Hispasat apaga TVE Internacional

El satèl·lit Hispasat ha deixat d'emetre el canal internacional de TVE, que durant els últims cinc anys havia pogut seguir-se a través del transpondedor 60 i també pel dial 300 de Digital+. Ara només els abonats a Digital+ amb les antenes parabòliques orientades al satèl·lit Astra (gràcies a la inclusió del canal en l'oferta de la plataforma francesa CanalSat) podem seguir les emissions de TVEi, que va començar a emetre el 2002 per Hispasat amb la condició que el senyal fos en obert, almenys durant un any i sense cap cost per a l'ens públic, ja que Hispasat volia crear una plataforma de televisió a través del satèl·lit. El canal internacional de TVE també pot seguir-se a través del satèl·lit Hot Bird, que és qui distribueix el senyal oficial. TVEi va iniciar les seues emissions regulars el 1989, i la seua existència és un vehicle audiovisual de referència per a la difusió de la cultura i la llengua espanyola arreu del món. Amb una audiència potencial de 400 milions de persones, el canal difon dos senyals diferenciats per a Amèrica i Europa, arribant també a Àfrica, Àsia i Oceania. La programació de TVEi és una combinació dels programes de La Primera i La 2, amb una especial atenció als informatius, els programes d'entreteniment, les sèries de producció pròpia, els documentals, el cinema espanyol i latinoamericà i els programes infantils.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com