9 d’ag. 2007

El 22% dels lectors que contesten l'enquesta d'Ebremedia s'ho baixen tot d'internet

Durant l'últim mes, us havia proposat una enquesta per saber quin tipus de tele veieu la gent que cada dia llegiu l'Ebremedia. Avui ja podem comentar els resultats, ja que en primera posició han quedat empatats amb un 36% els lectors que afirmen que veuen la televisió analògica i la televisió digital terrestre. També empatats, però en segona posició, es troben amb un 22% dels vots els lectors que assenyalen que veuen la tele a través de la plataforma de pagament Digital+, però també els que afirmen que s'ho baixen tot des d'internet. ¿Com deuen afectar les descàrregues d'internet a les audiències de les televisions generalistes, però sobretot a les plataformes de pagament, que també estan afectades pels sistemes de pirateria dels senyals? En el nostre cas, Digital+ (que no és una plataforma precisament barata, sobretot pel que fa als paquets premium) és una de les plataformes europees més fàcil de piratejar, per la tecnologia d'encriptació del senyal que està utilitzant. Però en el cas de les descàrregues d'internet, almenys als Estats Units, hi ha una empresa que mesura les audiències de les cadenes en directe, les sèries més enregistrades per la gent i també les més descarregades des de la xarxa. Per tant, tot val i tot va a parar al mateix sac del recompte final. Finalment, un 11% dels lectors ens informen que tenen Imagenio, el servei de televisió per ADSL de Telefónica, i un 2% dels lectors que han contestat l'enquesta afirmen que directament no miren la tele. 44 lectors van contestar l'enquesta, en la qual es podien triar diferents opcions. La propera enquesta anirà sobre les vostes sèries de dibuixos animats preferides.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com