18 de jul. 2007

Una pel·lícula abans de l'última temporada de 'Galáctica'

Em consta que alguns de vosaltres sou uns grans seguidors de la sèrie Galáctica, estrella de combate, que al nostre país podem veure a través del canal Sci Fi (dial 25 de Digital+). Fa poques setmanes vam poder assistir a l'emocionant final de la tercera temporada, en què Lee Adama descobreix que Kara Thrace (Starbuck) encara està viva. La quarta temporada no s'estrenarà als Estats Units fins als primers mesos del 2008, però la bona notícia es que l'última etapa de la sèrie no tindrà només 13 episodis, com estava previst inicialment, sinó 22 capítols. Això sí, de moment sembla que els responsables de Battlestar Galactica han decidit que la quarta serà l'última temporada de la sèrie. Però abans, cap al novembre, també han previst l'estrena al Sci Fi nord-americà d'un telefilm especial de dues hores de durada, titulat Razor. Aquesta pel·lícula per a la televisió (Sci Fi Channel acostuma a produir-ne, i després les edita en DVD, també al nostre país) serà el nexe d'unió entre la tercera i la quarta temporada de Galáctica, tot i que retornarà al passat i explicarà la història de la nau Pegasus, així com el començament de la guerra contra els cylon.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com