18 de jul. 2007

Un estiu amb Seinfeld

Seinfeld, una de les millors comèdies de la història de la televisió, torna a la carretera aquest estiu en els diferents sentits de la paraula. En primer lloc, perquè la cadena de pagament Canal+ ha anunciat la reposició de les nou temporades de la sèrie a partir del 13 d'agost, a les 8.00 hores i a les 15.00 hores. Fins que es va emetre Seinfeld, mai una sèrie de televisió havia representat un fenomen sociològic paregut als Estats Units, fins al punt que les revistes Time i People van dedicar-hi portades a l'anunci de la seua finalització, amb titulars de l'estil: "El país es prepara per a la vida sense Seinfeld". De fet com recordareu, Seinfeld era la sèrie preferida dels protagonistes de Friends, que mai volien predre's el capítol. La sèrie, crada per Larry David i Jerry Seinfeld, ja es va poder veure a l'antic Canal+ analògic en la seua franja en obert, i ara es reposaran totes les temporades al Canal+ de Digital+ per als segudiors més nostàlgics, coincidint amb l'estrena de Las aventuras de Christine. Aquesta és una sèrie protagonitzada per Julia Louis-Dreyfus, que precisament era l'actriu que interpretava el personatge d'Elaine a Seinfeld. Las aventuras de Christine va estrenar-se aquest cap de setmana, ja que la sèrie s'emetrà els dissabte i els diumenges també amb dos passis, a les 15.00 i a les 21.00 hores. Aquesta nova comèdia de Canal+ està força bé, i cal agrair que hagin conservat la mateixa veu per doblar Julia Louis-Dreyfus, és a dir, amb la mateixa actriu de dobaltge que a Seinfeld.
Però les notícies sobre Seinfeld no s'acaben aquí, perquè ahir vaig llegir al bloc Vaya Tele! que Jerry Seinfeld torna a la NBC, la cadena que va fer-lo conegut amb la seua sit-com, i que ho farà com a estrella invitada al primer episodi de la segona temporada de Rockefeller Plaza. Ja us vaig parlar d'aquesta sèrie, que fa poc ha emès el canal de pagament Paramount Comedy (ara està reposant la primera temporada). La presència de Seinfeld confirma l'interès de la NBC per consolidar Rockefeller Plaza, una sèrie que ha estat renovada per la bona crítica més que per la bona audiència. Ja vaig dir que em sembla una gran comèdia, i és per això que actualment encapçala el top de sèries d'Ebremedia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com