29 de jul. 2007

La 2 recupera 'Veronica Mars' per a les tardes de l'estiu

Si encara no coneixeu Veronica Mars, teniu l'oportunitat de fer-ho a partir del dilluns, 30 de juliol, a La 2 de TVE. La segona cadena pública estatal estrena per a tot Espanya aquesta excel·lent sèrie juvenil d'intriga, que per primera vegada es podrà veure en obert per a tot l'Estat. Al gener de l'any passat, La 2 va emetre-la els dissabtes a la nit, però algunes comunitats no van poder veure Veronica Mars pel futbol i les desconnexions territorials. Ara La 2 reposa Veronica Mars des del primer episodi, a partir de les 18.30 hores, i no puc fer res més que recomanar-vos una altra vegada aquesta sèrie, que figura entre les meues favorites (ara es troba al tercer lloc del top 20 d'Ebremedia). Veronica Mars és una jove de 17 anys, intel·ligent, culta i molt irònica, que en el seu temps lliure ajuda el seu pare, l'exsheriff de la vila de Neptune, que ara treballa d'investigador privat. La sèrie, que en molts moments és una crítica mordaç al model de vida nord-americà, té una legió de seguidors als Estats Units i arreu del món, que van protestar enèrgicament per la decisió de la cadena de cancel·lar Veronica Mars al final de la segona temporada. Ho entendreu perfectament si us decidiu a veure Veronica Mas, perquè comprovareu que no és la típica sèrie juvenil d'instituts i adolescents a la platja. Per la seua banda, el canal de pagament Cosmopolitan TV està emetent actualment la segona temporada, tot i que a partir d'aquesta setmana ha programat una aturada estival dels capítols d'estrena que durarà cinc setmanes, i que aprofitarà per recuperar els capítols més significatius de la segona temporada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Gustau, al Basar t'hi he deixat un meme, si el vols fer! :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com