31 de jul. 2007

La nova Hora Chanante de La 2 es dirà 'Muchachada Nuí"

Si no hi ha canvis d'última hora, el nou programa que l'equip de La Hora Chanante farà a La 2 de TVE portarà el curiós títol de Muchachada Nuí. El responsable del programa, el còmic Joaquín Reyes, així ho ha confirmat en les entrevistes promocionals que està realitzant aquests dies (la setmana passada vaig veure'n una a El País, en què encara no donava el nom del programa). Amb tot, encara hi ha moltes incògnites sobre quins membres de l'equip de La Hora Chanante participaran al nou programa, ja que gent com Carlos Areces, Raúl Cimas o el gran Julián López estan ara treballant en altres programes d'humor d'altres cadenes, com Fenómenos i A pelo (La Sexta) o Noche Hache (Cuatro). Una de les coses que sí hem pogut saber és que Reyes tindrà a La 2 molt més pressupost que a Paramount Comedy, i que de moment hi haurà personatges que no continuaran (com Marlo o Vicentín), mentre sí ho farà un dels meus favorits, el Gañán que interpreta Ernesto Sevilla. En quant al títol del programa, només sé dir-vos que Muchachada és un dels termes del lèxic habitual de La Hora Chanante, i que això de Nuí em sembla una adaptació fonètica del mot anglès New.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. No home, lo de Nuí digo yo que serà del francés "Nuit".

    maRtO

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com