16 de jul. 2007

'House' i 'Héroes', sèries preferides dels lectors d'Ebremedia

Les sèries House i Héroes han estat les més votades pels lectors d'aquest bloc en l'enquesta que vam habilitar fa una setmana per saber quina ha estat la millor sèrie de televisió durant aquesta última temporada. Així, Héroes i House han empatat amb el 36% dels vots, seguides d'Anatomía de Grey (24%), Prison Break (18%), Ventdelplà (15%), Los Hombres de Paco (9%), CSI (9%) i Sin Rastro (3%). Personalment, em sorprèn l'escàs predicament de Prison Break (per mi la segona millor) i les xifres tan pobres de CSI, que avui a la nit tancarà a Telecinco la seua sistena temporada, que és la que més èxit de tota la saga ha tingut a l'Estat espanyol (una mitjana de 5,26 milions d'espectadors i una quota de pantalla del 28,9%). En qualsevol cas, queda demostrat que House continua tenint molt de ganxo i que la sèrie revelació de la temporada ha estat Héroes (crec que a TV3 falten dos o tres episodis per al final d'Herois, no?). També cal remarcar la quarta posició de la producció catalana Ventdelplà, que els nostres lectors valoren millor que Los Hombres de Paco, la producció estrella d'Antena 3.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Torno a dir algo sobre House! I és que House té "algo" - per mi. De les altres series ja he dit algun cop que no puc dir gaire perque només els he vist fent zapping, però de series bones sempre han hagut, de policies (com ara deu ser CSI), o de coses rares (com deu ser Lost), tan amercians com britanics! Ho sento, aqui tiro cap a casa, cap als anglo-saxons, ja que en aixo, per mi, no tenen competició!!
    De programes de metges també sempre han hagut pero el cas és que jo no penso en House com a programa de metges. De fet, casi mai entenc ni la malaltia ni la cura!! Però l'originalitat de les personatges i relacions entre ells, les sorpreses de veritat que sorprenen cinics com jo .... inclus quan els programadors de Cuatro han intentat matar la gallina d'or; no comença mai a l'hora que diuen, hi ha blocs d'anuncis de 30 seconds o de 10 minuts, tallen els credits com els dona la gana (oi, que no compraries un llibre sense tapes?), mesclen episodis de dos series diferents que confon qualsevol espectador no-expert, passant fins a tres episodis el mateix dia etc A vatros els molesta com els canals fan el que els doni la gana amb els programes/pelis ?

    ResponElimina
  2. A mi el que més m'agrada de House també són els personatges, però algunes vegades trobo a faltar les trames d'interès humà. Això fa que m'identifiqui amb els malalts, i no amb els metges, cosa que em perjudica la concentració perquè de vegades sóc una mica hipocondríac. Això no em passa per exemple amb Anatomía de Grey, una altra sèrie de metges en què les relacions humanes són més importants que a House.
    D'altra banda, preguntes que si em molesta la manera de programar dels canals de televisió. Evidentment. Considero una bestiesa emetre més de dos episodis per setmana (Ventdelplà s'emet a TV3 amb dos episodis, però en dos dies diferents, cosa que s'ha demostrat que és un bon sistema). Però encara és pitjor quan s'emeten episodis de diferents temporades. Ho ha fet Cuatro amb House o Anatomía de Grey; La Sexta amb Prison Break o Telecinco amb CSI. Per això recomano a tothom que s'aboni a la tele de pagament, ja que els canals temàtics tracten millor les sèries, com a mínim a l'hora de programar. A més, emeten les temporades senceres i no et deixen a mitges. Per menys de 30 euros al mes, tens accés al paquet Canal+Series de Digital+... Tot i així, els canals temàtics també tenen altres problemes, ja que alguns emeten les sèries retallades (en format 4:3 en lloc de 16:9), sense subtítulos o només en versió espanyola. Com pots veure, mai podem estar contents del tot.

    ResponElimina
  3. tens rao en que a House les persones/metges i relacions no son "reals", almenys des de les meves experiences de la vida.
    Continuant amb el tema - suposo que heu notat que mai es deixen els credits al final de una peli (i que 90% dels espectadors al cine també marxen abans que acaben), que és precisament on s'apren molt sobre pelicules per no parlar d'un minim d'interes en lo que acabem de mirar. Ara veig que a la tele la moda es fer passar un anunci del proxim progama a baixa de la pantalla mentres un programa ja s'esta emitint! o fer passar algun ninot !!
    Gustau, ja que sembla que saps bastant d'estes coses - saps si en algun sistema privat (digital, parabolica...) es pot veure aqui la cadena del BBC dirigida a crios que es diu "CBeebies" ? Gracies.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com