16 de jul. 2007

Fox en obert tota la setmana

Si teniu accés al canal Fox però aquesta cadena de pagament no entra dintre del vostre paquet d'abonament habitual, esteu de sort perquè durant tota aquesta setmana sí el podreu veure, ja que emetrà en obert. D'altra banda, Fox ha tancat el primer semestre de 2007 amb una trajectòria ascendent, i s'ha consolidat com el canal temàtic més vist a l'Estat espanyol, per davant de AXN, Teledeporte, Canal Hollywood, Paramount Comedy, Canal+ i Calle 13. El seu lideratge és més important si tenim en compte que domina un target comercial molt exigent, les persones de 18 a 35 anys, que és el més desitjat pels anunciats. Així, durant els primers sis mesos de l'any, Fox ha arribat a conquerir pics d'audiència en prime time de més de mig milió d'espectadors, una xifra absolutament rècord per a la televisió de pagament a Espanya. Això s'explica per l'emissió de sèries com House, Anatomía de Grey, Prison Break, Mujeres desesperadas, Caso abierto, Cinco hermanos o Los Simpson. En aquest sentit, les jornades de portes obertes a Fox comencen avui i s'allargaran fins el 22 de juliol, i coincideixen amb l'estrena als cinemes de la pel·lícula dels Simpsons. Així, durant els dos propers caps de setmana, Fox té previst fer un repàs del que han estat els millors moments en aquestes últimes temporades de la veterana sèrie d'animació. Aquest cap de setmana hi haurà l'especial Los Simpson y el cine, i el cap de setmana que ve, Universo Simpson, així com maratons d'episodis de la sèrie durant tot el dia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com