26 de jul. 2007

El primer partit de pretemporada del Barça, per tres cadenes diferents

D'acord que el final de la temporada passada ens va deixar una sensació més que amargant, i que jo sóc un dels primers que reconeix que tinc mono de futbol, però potser és excessiu que el primer partit de la pretemporada del Barça s'emeti avui, gairebé simultàniament, per tres cadenes de televisió diferents. El FC Barcelona juga a les nou de la nit, hora catalana, contra el Dundee escocès, en el que podria ser el debut d'Henry, Yayá Touré i Abidal amb la camiseta blaugrana. Tremolo només de pensar una davantera amb Ronaldinho, Eto'o i Henry, però tinc dubtes de la necessitat que tres canals emetin el partit: La Primera de TVE, TV3 i Barça TV. Personalment, m'havia plantejat abonar-me durant l'estiu a l'opció Barça de Digital+ per veure tots els partits de la pretemporada, però després vaig assabentar-me que TVE emetrà tota la pretemporada del Barça i del Reial Madrid. Ja és trist que els culers haguéssim de pagar un suplement per veure la tele del nostre equip, mentre que els merengues veuen Real Madrid TV sense haver de pagar res més. Damunt, els que paguin més per veure Barça TV avui comprovaran que el partit contra el Dundee també es pot veure, a la mateixa hora, per TV3, i tres quarts d'hora més tard, a les 21.45 hores, per La Primera. D'acord que amb Barça TV sempre veus una mica més, però just avui TV3 ha programat una nit temàtica dedicada al barcelonisme, amb el partit de pretemporada i dos documentals, un sobre Henry i l'altre sobre Messi, que durarà fins a la matinada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com