25 de jul. 2007

Preparen un remake de 'Superagente 86' amb l'actor de 'The Office'

Ara no sé on he llegit que estan preparant una nova versió de la sèrie clàssica Superagente 86, en què el paper de l'agent Maxwell Smart estaria interpretat per l'actor Steve Carell, que actualment podem veure a la versió nord-americana de la premiada sèrie The Office. Recentment, també hem vist Carell a la comèdia Virgen a los 40, que està emetent la cadena de pagament Canal+ (i de la qual he de dir que no és una pel·lícula tan dolenta com sembla, ja que és la típica producció digna que es veu perjudicada per un tràiler excessivament comercial). Com recordareu, Superagente 86 (Get Smart) era una sèrie d'èxit dels anys 60, que a casa nostra vam veure primer a TVE amb el mític doblatge sud-americà en espanyol neutre, i ja més recentment gràcies als canals de Televisió de Catalunya. La sèrie original, interpretada per Don Adams, va tenir 138 episodis i era una paròdia de les pel·lícules d'espies, i més concretament de la saga de James Bond. D'altra banda, la parella de Carell a la nova versió de Superagente 86 serà Anne Hathaway, que interpretarà una atractiva agent 99. El director de la pel·lícula serà Peter Segal (50 primeras citas). La nova versió de Superagente 86 arribarà als cinemes l'any 2008.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com