25 de juny 2007

'La guerra en casa' m'agrada

Trobar noves còmedies bones, sobretot sitcoms familiars que superin el nivell mínim de qualitat, no sempre és fàcil. Durant les últimes temporades, les cadenes estan apostant més fort per les sèries de policies-investigadors, històries d'acció o sèries fantàstiques i de ciència ficció. Queda poc lloc per al drama pur i dur, i la comèdia s'està desplaçant a les sèries juvenils i als dibuixos animats (Padre de Familia és un exemple). Sèries com Me llamo Earl (Fox, la Sexta) o Rockefeller Plaza (Paramount Comedy) són rares excepcions de noves comèdies, i ahir també vaig descobrir La guerra en casa, que s'emet al canal TNT (dial 45 de Digital+). La guerra en casa, interpretada per un genial Michael Rapaport (no el recordeu de la mítica Beautiful Girls?), ens explica el difícil dia a dia d'un home immadur, casat i amb tres fills adolescents. És una sèrie de la Warner que als Estats Units ha emès la cadena Fox (el 22 d'abril emetia l'últim episodi de la segona temporada). Primer acompanyava el bloc d'animació de la Fox dels diumenges, amb Los Simpsons, Padre de Familia i American Dad. Però després la cadena va situar-la la nit dels dijous, i la baixada d'audiència va provocar que Fox desterrés novament La guerra en casa als diumenges, però a la tarda. Ara la sèrie arriba al nostre país, i és una llàstima que només tinga 44 episodis, perquè La guerra en casa m'agrada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com